Διαγραφή λογαριασμού
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και τα σχετικά δεδομένα απευθείας στην εφαρμογή.
1. Άμεση διαγραφή στην εφαρμογή
Διαδρομή στο περιβάλλον χρήστη
Μενού → Ρυθμίσεις → Διαγραφή λογαριασμού
Η διαγραφή πραγματοποιείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση.
2. Ποια δεδομένα διαγράφονται
- προφίλ, αγγελίες και ρυθμίσεις λογαριασμού
- συνομιλίες, μηνύματα και μεταφορτωμένο περιεχόμενο
- φωτογραφίες, ιστορικό ενεργειών και σχετικά τεχνικά δεδομένα
- δεδομένα που δεν χρειάζεται να διατηρηθούν για λόγους ασφάλειας, οικονομικής λογιστικής ή νόμου
3. Μη αναστρεψιμότητα
Η διαγραφή είναι μη αναστρέψιμη. Ο λογαριασμός, οι συνομιλίες και τα προφίλ δεν μπορούν να αποκατασταθούν μετά τη διαγραφή.
4. Άνοιγμα εφαρμογής
Άνοιγμα εφαρμογήςΟ πιο γρήγορος τρόπος είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
5. Επαφές
Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή, επικοινωνήστε: @Vorobey_444, support@anonimka.kz, support@anonimka.com.
← Πίσω στην εφαρμογή
