Slet konto
Du kan slette din konto og tilknyttede data direkte i appen.
1. Øjeblikkelig sletning i appen
Sti i grænsefladen
Menu → Indstillinger → Slet konto
Sletningen udføres straks efter bekræftelse.
2. Hvilke data slettes
- profil, annoncer og kontoindstillinger
- chats, beskeder og uploadet indhold
- fotos, handlingshistorik og relaterede tekniske data
- data, der ikke skal opbevares af hensyn til sikkerhed, regnskab eller lovgivning
3. Uigenkaldelighed
Sletning er uigenkaldelig. Kontoen, chats og profiler kan ikke gendannes efter sletning.
4. Åbn appen
Åbn appDen hurtigste måde er at slette kontoen via indstillingerne i appen.
